Totul vine la pachet!

...sau cum să fii sigur că ai comandat tot.

Se întâmplă câteodată să uităm că filtrul de cafea are nevoie de filtre, sau aspiratorul de saci. Cam așa și grilele au nevoie de accesorii: unele au nevoie de filtru, altele de registru de reglaj, mai toate au nevoie de plenum... În plus, dimensiunea produselor accesorii trebuie să fie corespunzătoare produsului principal. Și atunci căutăm fișa tehnică, calculăm...

Magazinul nostru are ceva ce simplifică foarte mult acest proces. Fiecare produs principal are anexate accesoriile care se potrivesc perfect! Haideți să vedem cum procedăm.

Odoo image and text block

Atunci când ați adăugat produsul în coș, se va deschide o fereastră în care puteți alege accesoriile disponibile pentru produsul respectiv. 

De exemplu, dacă alegeți o grilă de refulare (DD), veți putea adăuga un registru de reglaj cu lamele opozabile (OBD), sau două variante de cutii plenum - cu ieșire laterală (PBL) sau ieșire axială(PBA), care vor completa comanda. 

Nu trebuie să vă îngrijiți de numărul produselor accesorii comandate: cantitatea este egală cu cea a produsului de bază. Dacă modificați cantitatea produsului de bază, se va modifica și cantitatea produsului accesoriu. 

Dimensiunile produselor accesorii sunt exact cele necesare produsului de bază. În plus, există o legătură evidențiată între produsul de bază și accesoriul său, care se va transmite în producție, astfel încât va exista o potrivire perfectă a produsului de bază cu accesoriile sale. În plus, dacă accesoriul este comandat în acest fel, el va fi livrat montat pe produsul principal.

Dacă nu v-am convins ”din vorbe”, vă puteți convinge comandând direct pe site! Este gratuit, deschis non-stop și puteți anula comanda imediat, dacă ați plasat-o așa, de probă!